Detalii despre dreptul de a returna produsele realizate pe comanda.

Pantofii realizati la comanda dupa specificatiile tale nu se pot returna.

Alegerile tale se refera la:

-dimensiunile si ajustarile personalizate,
-culoarea aleasa,
-tipul de piele ales,
-modificarea modelului initial
-modificarea inaltimii tocului,
-modificarea grosimii tocului.
Datorita faptului ca produsul este realizat conform specificatiilor clientului acesta va fi pe deplin responsabil de aspectul produsului final.

Produsele realizate pe comanda la cererea clientului nu se pot returna.
Conform Ordonantei de urgenta 34/2014 Privind drepturile consumatorului Art.16 Exceptări de la dreptul de retragere – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:…c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar…”.

In cazul unei greseli de productie, in care sesizezi un defect (pata, zgarietura, ruptura, dezlipire, etc.), acesta va fi inlocuit cu unul similar conform standardelor de calitate, daca primim imagini/poze cu defectele observate.
Urmeaza apoi inspectarea produsului pentru verificarea defectului semnalat iar in cazul constatarii nejustificate a returului, produsul va fi reexpediat si toate costurile aferente transportului vor fi suportate de catre tine. Defectele se semnaleaza in maxim 24h de la primirea produsului.
ATENTIE
Inaltimea tocului difera in functie de numar astefel incat inclinarea piciorului sa fie aceeasi pentru toate persoanele. Inaltimea standard (spre ex 10 cm) corespunde numerelor 37 si este aproximativa (cu mentiunea ca se masoara pe mijlocul proiectiei tocului, niciodata la exterior). La marimile 34-35 vor avea o inaltime de toc mai micuta(9,6cm), iar la 38-41 vor avea o inaltime a tocului mai mare(10,6cm)
Toate perechile sunt putin rigide la prima incaltare datorita faptului ca sunt scoase direct de pe calapod si neprobate, este posibil sa tina.

Daca s-a gresit in realizarea comezii ne asumam aceasta eroare si se vor returna banii cumparatorului. Greseala consta in folosirea unei culori diferite fata de cererea clientului (de exemplu, daca s-a folosit negru in loc de rosu sau lila in loc de galben).
De precizat este faptul ca pielea 100% naturala poate prezenta mici imperfectiuni sau usoare variatii ale nuantei si ca acestea nu pot fi considerate defecte.

Prin citirea prezentelor prevederi, prin furnizarea datelor personale si detaliile comenzii respectiv :
– masurarea corecta a piciorului de catre dumneavoastra
– alegerea cu atentia a culorii dorite, a materialelor, modificarea inaltimii tocului, în vederea prelucrarii produsului comandat si personalizat in baza datelelor oferite de dumneavoastra(masuratori,culori,detalii toc,materiel,culori,etc) sau chiar si in cazul in care este identic cu imaginea de prezentare a acestuia şi menţinerii/dezvoltării raporturilor comerciale/ dumneavoastră sunteţi informat/ă şi vă exprimaţi în mod expres consimţământul (vă daţi acordul) cu privire la prelucrarea datelor personale în conformitate cu dispoziţiile legale privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform Ordonantei de urgenta 34/2014 Privind drepturile consumatorului Art.16 Exceptări de la dreptul de retragere – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 ,punctul c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar…”.
Inaintea expedierii produsului, acesta este verificat de catre noi din punct de vedere al calitatii. In cazul unei exceptii, in care sesizezi un defect de fabricatie , acesta va fi inlocuit cu unul similar conform standardelor de calitate.

Va considera toate informaţiile colectate de la
dumneavoastră ca fiind corect oferite in vederea executarii produsului,avand in vedere ca SC Încălțăminte Andreea Enache SRL lucreaza doar in baza unei comenzi ferme si nu oferim spre vanzare produse de serie,gata lucrate. Asadar consideram angajamentul
dumneavoastră expres in vederea executarii comenzi facuta si toate datele necesare prelucrarii(masurarea corecta a piciorului,alegerea materialului si a culorii acestuia) ca fiind corecte si ferme in vederea executarii produsului .Totodată,avand in vedere ca este un produs confectionat manual,la comanda pe baza cerintelor si masuratorilor oferite de catre dumnevoastra ca aducem la cunostinta ca nu este acceptat/permis nici un fel de retur deoarece nu ne putem obliga a revinde un produs personalizat in mod expres in baza masuratorilor oferite clar de catre client.Va exprimati consimţământul în mod expres, neechivoc, liber şi informat cu privire la cele inscrise mai sus prin oferire datelor pentru confirmarea comezii

Atenție!

Perioada de lucru a produselor, acestea fiind executate manual, este de 20-30 de zile!